Om mig

2010-08-06 @ 23:19:49Jag heter Julia, är 16 år och går på gymnasiet. Jag går en Naturvetenskaplig linje på ett gymnasium i Täby, som jag började i hösten -10. Mina intressen är att rida, fota och vara med vänner och det är det jag skriver om för det mesta här på bloggen. Jag fotar ibland med mina föräldrars D50 eller D80, med Nikkor 18-55mm objektiv och Nikkor 55-200mm objektiv men för det mesta med min nya egna Nikon D3100 som jag fick i födelsedagspresent. Till den har jag ett Nikkor AF-S 18-105mm VR med f/3.5-5.6. 

Jag håller på att lära mig så mycket som möjligt om att fota, och har inte riktigt kommit till den nivån där jag kan lägga ut proffsfoton men jag lägger ändå ut lite foton här och där när jag har fotat. Innan ni lämnar bloggen kan ni väl lämna en kommentar, kommentera allt ifrån inläggen, till headern och fotona! Jag är glad för alla tankar och all kritik.

Lägg gärna till mig på Bloglovin' genom att klicka här:

bloglovin

Välkommen tillbaka! Pusspuss


'


JULIAD.BLOGG.SE

Bloggen startade i juni 2009, sedan dess har jag, Julia, drivit den i snart 2 år till och från. Just nu bloggar jag om allt möjligt. Mitt liv; min vardag, skolan, foto och hästar men också mkt mer.
OM MIG
För 16 år sedan, den 19 december föddes jag för att sedan flytta till en liten förrort norr om Stockholm. Här bor jag nu och går på en naturvetenskaplig linje på en liten skola inte långt hemifrån. Läs mer om mig HÄR!
RSS 2.0